BREAKING NEWS | Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 70 de ani, suferă o intervenție chirurgicală deschisă de urgență

Starul Terminator sa dus joi la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles pentru a avea o înlocuire a valvei cateterului programată
Câștigătorul de șase ori al Mr Olympia a dezvoltat complicații, ceea ce a dus la o intervenție chirurgicală deschisă la inimă, care a durat ore întregi; se spune că este stabil.
Schwarzenegger a efectuat o intervenție chirurgicală în 1997 pentru a înlocui o supapă aortică cu scurgeri sau parțial blocată
Guvernatorul ex-California a fost ultima data vazut la un hotel din Beverly Hills dupa masa de prânz cu fiul sau Patrick

Arnold Schwarzenegger a suferit o intervenție chirurgicală de urgență deschisă după o procedură de înlocuire a valvei, a fost raportată vineri.

TMZ, care a spart știrile, citând surse apropiate starului Terminator de 70 de ani, a declarat că fostul guvernator al statului California a mers la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles joi pentru a avea o înlocuire a valvei.

Se spune că procedura este riscantă, iar câștigătorul de șapte ori al Mr Olympia a dezvoltat complicații, ducând la o intervenție chirurgicală de urgență deschisă de urgență, care potrivit relatărilor a durat mai multe ore.

Arnold Schwarzenegger, prezentat pe 18 martie, a suferit o intervenție chirurgicală de urgență deschisă după o procedură de înlocuire a valvei
Ultima data vazut: Fuma un trabuc, Schwarzenegger și un prieten au fost vazuti plecând de la Waldorf Astoria Hotel, după ce a luat masa cu fiul său Patrick Schwarzenegger în Beverly Hills miercuri, cu o zi înainte de procedura sa

In dimineața zilei de vineri, starea lui după operație a fost descrisă ca fiind stabilă.

Starul de acțiune veteran a avut o operatie în 1997 pentru a înlocui o supapă aortică. Potrivit American Heart Association, supapa închide camera din stânga inferioară a inimii care ține sângele bogat în oxigen înainte de a fi pompat în corp și se deschide pentru a permite sângelui să părăsească inima.

„Nu m-am simtit niciodata bolnav sau sa fi avut simptome, dar stiam ca va trebui sa ma ocup de aceasta conditie mai devreme sau mai tarziu”, a spus Schwarzenegger intr-o declaratie dupa operatie, potrivit Los Angeles Times. „Am spus medicilor,” Să o facem acum, în timp ce sunt tânăr și sănătoas „. Au fost de acord că acesta este calea de urmat.

Înlocuirea venei aortice este o procedură în care pacientul cu apa aortică sau cu blocaj parțial al pacientului este înlocuit cu o supapă de inimă artificială.

Purtătorul de cuvânt al actorului a spus că a avut o condiție congenitală, ereditară care nu avea nimic de a face cu steroidul, pe care Schwarzenegger l-a recunoscut că îl folosea în timpul său de culturist de clasă mondială.

Lasa un comentariu
Distribuie mai departe pe:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte