Intrebari Frecvente

Intrebari frecvente si raspunsuri – Membri, Forum, Chat, Inregistrare. Pentru a face cat mai simpla navigarea pe acest site, am adaugat cateva intrebari frecvente cu raspunsurile la fiecare in parte. Pentru orice nelamurire, sugestie sau reclamatie ce are legatura cu aceasta comunitate de chat, nu ezitati sa ne contactati! Inregistreaza-te gratis si aboneaza-te la newsletterul nostru si poti fi la curent cu actualizarile site-ului, regulamentul chat-ului cat si despre articolele recent adaugate. Mai jos au fost adaugate unele din cele mai intalnite intrebari referitoare la folosire acestui chat. Pentru setari chat, vizitati Forumul – Setari si ajutor pentru chat.

Cum sa devenim membru pe site?

Pentru a deveni membru pe site, nu trebuie decat sa accesezi pagina „Register” (Inregistreaza-te) din partea dreapta de sus a paginii si sa urmezi instructiunile. De asemenea va puteti inregistra direct cu conturile sociale, cum ar fi Facebook, Google+, Twitter sau Yahoo.

Cum ne putem inregistra pe chat?

Inregistrarea pe chat este foarte simpla. Aveti pe pagina de CHAT dupa ce va conectati un menu jos in partea stanga. Deschide-ti acel Menu si aveti optiunea �Register nickname� si urmati instructiunile. Intrebari frecvente – De retinut! La inregistrare trebuie sa folositi o adresa de mail valid pentru a putea primi / confirma codul de confirmare.

Cum ne putem conecta pe chat?

Conectarea pe Chat este foarte simpla, in partea de sus la Menu aveti butonul „Intra pe Chat” pe care se deschid alte 2 pagini:
1 – Pentru a te conecta de pe Desktop, accesati pagina „Chat online”.
2 – Pentru a te conecta de pe Mobile, accesati pagina „Chat mobile”.
3 – Pentru a te conecta de pe mIRC / Script, folositi serverul „irc.apropo.info, port:6667(ssl) sau 6667(non-ssl)”.

Cum ne putem activa host virtual pe chat?

Intrebari frecvente – Pentru a activa un host virtual in primul rand trebuie sa aveti nick-ul inregistrat, dupa care intrati pe canalul #vHost sa va setati host. Ex: !vhost ce.vreau.eu (obligatoriu sa folositi . intre cuvinte).

Setari NickServ – Cum schimbam Parola sau Activam nick pe chat?

Inregistrare: /ns register ParolaDorita Mail (mail-ul trebuie sa fie valid pentru a putea primi si confirma codul de inregistrare.)
Confirmare: /msg NickServ CONFIRM CodPrimit
Schimbare parola: /ns set password nouaparola
Adaugare nick in group: /ns group Nick ParolaNick (adaugi nick-ul si parola de la nick-ul la care vrei sa adaugi in group)
Stergere nick(porecla): /ns drop nick parola
Cum imi recuperez parola? /ns resetpass nick mail – dupa care verificam mail-ul primit de la Serviciile Chetuieste, confirmati cod primit si schimbati-va parola (de pe nick-ul care ati confirmat acel cod).

Cum pot lua legatura cu Staff-ul acestui chat/site?

Pentru a lua legatura cu staff-ul acestui chat / site, puteti trimite mail (mesaj) direct de pe pagina de Contact.

De ce nu merge sa ma conectez pe chat?

Daca nu reusiti sa va conectati pe chat, incercati urmatoarele:
1. Faceti update/actualizare la Adobe flash player – Download flash player
2. Incercati sa stergeti cache/istoric din browserul respectiv.
3. Nu incercati de mai mult de 3 ori intr-un minut sa va conectati.
4. Nu incercati sa intrati pe chat cu mai mult de 2 nick-uri in acelasi timp.
5. Nu incercati sa va conectati cu ip-uri proxy!
6. Browsere recomndate: Google Chrome si Mozilla Firefox.
Puteti descarca browserele: Google Chrome sau Mozilla Firefox

De ce trebuie sa citim Regulamentul acestui chat/site?

Este o regula de baza pentru a putea fi la curent cu regulile pe acest chat si a naviga fara probleme.
Trebuie citit si respectat regulamentul acestui chat, pentru a nu avea probleme cu regulile impuse de staff.

Cum stergem contul/profilul de pe site?

Pentru a sterge profilul de pe site, trebuie sa urmati urmatorii pasi. Conectati-va la propriul profil, accesati buton „Setari” si acolo aveti optiunea „Sterge cont”, faceti click pe sterge cont si confirmati.

Cum stergem nickname-ul/porecla inregistrata pe chat?

Pentru a sterge nickname-ul inregistrat pe chat folositi setarea /ns drop motiv (trebuie sa fii autentificat pe nick-ul respectiv)

Cum activam contul pe site sau pe chat?

Activare cont: Dupa inregistrarea unui cont, pentru a deveni membru pe acest site sau pe chat este nevoie de activarea contului respectiv. Activarea contului se face printr-o metoda foarte simpla, imediat ce ai trimis solicitarea de inregistrare a contului o sa primesti un mail. Deschizi mailul respectiv si acolo o sa gasesti un link cate te duce spre activarea contului. Imediat ce ai dat click pe linkul respectiv, activarea contului este efectuata cu succes.

Cum putem pune activa webcam-ul pe chat?

Pentru a activa webcam-ul, aveti in partea dreapta sus la lista de useri. „Webcam” acolo selectati „Select a camera” si iti selectezi webcam-ul (camera)disponibila. Dupa care bifezi „Allow” (si Remember) apoi apesi pe „Close”. (Gata, webcam-ul functioneaza) Pentru a va selecta/seta webcam-ul pe privat, faceti click pe imagine (web), selectezi „Settings” si bifezi „Private”. (Gata, webcam-ul este pe privat).
Se mai poate face setarile de mai sus si din partea stanga, jos. Acolo aveti „Menu” pe care veti gasi mai multe optiuni.

Cum putem deveni parteneri?

Pentru a deveni parteneri, va rugam vizitati pagina – Parteneri

Cum pot adauga chat-ul pe site-ul meu?

Chenarul de chat se poate adauga foarte simplu si usor pe paginile site-ului tau. Trebuie doar sa copiati link-ul de mai jos si sa il adaugati pe pagina sau blogul dorit. Daca intampinati probleme, ne puteti contacta.

Lasa un comentariu
Distribuie mai departe pe:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte